Ophængt toilet med mikrolift sæde: Oversigt over konstruktionen og dens fordele

Smukt indvendigt hygiejnisk værelse i loft stil

Interiør af hygiejnisk værelse i loft stil

Et sådant design af toilettet blev for nylig anvendt i vores land. Ofte kan det findes i indkøbs- og sportscentre, men installationen af ​​denne model er gavnlig og bekvem i lejligheder og huse. Der er forskellige modeller og konfigurationer af disse produkter. De har en lang levetid og nem vedligeholdelse. Desuden tager denne indstilling lidt plads, da tanken er installeret i væggen. skål Det har ikke et ben, der klutter strukturen, som giver dig mulighed for at placere gulvbelægning under toiletskål.

 • Strukturelle træk 
 • fordele
 • Almindelige misforståelser
 • Yderligere funktioner
 • Fordele og ulemper ved systemet
 • Hvordan vælger man?
Skandinavisk stil i toiletens design

Skandinavisk stil i toiletens design

Strukturelle træk

På et hvilket som helst passende sted at bruge en metalramme er installeret. Ofte er det væggen på hvilke kommunikationsnetværket er placeret, men dette er ikke et aksiom.

Tip! Det vigtigste er at finde et sted at installere en afløbstank. Det burde være niche i væggen omkring 25 centimeter, hvor for væg gem tanken. Ud over gipsplade kan et andet materiale anvendes.

Marmor udsmykning af væggene og gulvet på badeværelset kombineret med toilettet

Marmor udsmykning af væggene og gulvet på badeværelset kombineret med toilettet

Ophængt toilet er meget stilfuldt

Ophængt toilet er meget stilfuldt

Til noten! Tanken er fastgjort til fire fastgørelsesdele (to til væggen og to til gulvet). På denne måde kan du justere højden. Tanken produceres oftest af plast og kan bestå af forskellige mængder - fra 3 til 9 liter. Slanger fra sættet hjælper med hurtigt at installere toilettet.

Ordning med installation af en hængende toiletskål

Ordning med installation af en hængende toiletskål

Montering af rammen og afløbsrøret

Montering af rammen og afløbsrøret

Fordele ved suspension model

Dette produkt ser godt ud lille badeværelse eller toilet, fordi det øger visuelt området. En række designløsninger passer ind toilettet i ethvert badeværelse interiør.

Et andet plus er reduktionen af ​​støj under vandstigningen. Pleje og vedligeholdelse af toilettet tager ikke meget tid og kræfter. En særlig belægning tillader ikke dannelse af kalkskala og rust, da vandet hurtigt afløb og ikke forbliver på overfladen.

Fælles misforståelser blandt forbrugerne 

 • Oftere end ikke, tvivler folk på overvægt, at en sådan konstruktion vil overleve. Dette er en vildfarelse, der ikke har noget grundlag.

Information! Metallrammen giver en pålidelig og stærk fastgørelse til væggen, og producenterne garanterer, at produktet kan klare op til 400 kg vægt.

Gulvfliser med 3D-mønster

Gulvfliser med 3D-mønster

 • Den anden fejlagtige opfattelse er antagelsen om, at det i tilfælde af sammenbrud er nødvendigt at afmontere flise, at komme til mekanismen. Øvelse siger det modsatte: Adgang til tanken er enkel og få enhver mekanisme er ikke svært.
 • Den næste misforståelse er, at det er svært at finde dele og nødvendige dele på markedet. Dette er dog ikke tilfældet: alle nødvendige dele leveres, og på sanitetsmarkedet er det let at købe reservedele til udskiftning.
Den brusebade toiletskål har mange fordele i forhold til klassiske modeller

Den brusebade toiletskål har mange fordele i forhold til klassiske modeller

Toilet skål Inspire Black

Suspended toilet Inspire Black

 • En anden myte er de høje omkostninger ved varer fra denne gruppe. Prisen afhænger af det valgte installationssystem og producenten af ​​produktet.

Blandt manglerne kan kaldes behovet for at søge niche at montere tanken. Vandforsyningen udføres bedst ikke ved en fleksibel slange, men ved et rør, da det bliver umøbleret.

Yderligere funktioner

For at sikre brugervenlighed anvendes forskellige dækdesigner, hvoraf den ene hedder mikrolift. Dette er et system, der giver en stille stigning og fald på låget. En sådan opfindelse tillader ikke kun at slippe af med den ubehagelige lyd af det faldende dæksel, men vil heller ikke tillade det at briste eller danne en chip på VVS.

I mangel af en kant forlader vandet en hurtig strøm, der grundigt bader en glat overflade uden yderligere midler

I mangel af fælgen forlader vandet en hurtig strøm, der grundigt bader den glatte overflade uden yderligere midler

Tip! For familier med børn er det nødvendigt at købe et sådant sæde med en mikrolyft, fordi børn ofte bliver sårede på grund af en kraftig sænkning af låget.

Princippet om denne mekanisme ligner en dør tættere, men den har mindre dimensioner. Det moderne marked tilbyder toiletter, der er udstyret med sådanne systemer.

Fordele og ulemper ved microlift-systemet

Dette design har en række fordele:

 1. Takket være mikroløften er låget lukket glat, og belægningen forbliver uden chips og ridser;
 2. brugen af ​​et sådant sæde er meget længere;
 3. stille funktion er praktisk om natten, når de andre sover;
 4. i tilfælde af automatisk drift stiger låget uafhængigt op og falder. Denne funktion har kun dyre muligheder, der er udstyret med sensorer, der reagerer på bevægelse;
 5. Installationen er enkel og tager ikke meget tid.

Træ i det indre af toilettet ser meget stilfuldt ud

Træ i det indre af toilettet ser meget stilfuldt ud

Sort og hvidt interiør i et hygiejnisk rum

Sort og hvidt interiør i et hygiejnisk rum

Ulemperne ved microlift kan omfatte:

 1. systemet tillader dig ikke at lukke omslaget hurtigt, hvis det er nødvendigt
 2. hvis du gør en indsats, kan du bryde mekanismen;
 3. svært at reparere
 4. Når du demonterer systemet, er det nemt at beskadige interne dele;
 5. Ved montering skal du omhyggeligt læse instruktionerne.
Badeværelse med panoramavinduer

Badeværelse med panoramavinduer

Hvordan vælges et sæde med microlift?

 • For at vælge låget korrekt skal du måle toiletskålens dimensioner. De er indskrevet på garantikortet, eller du kan selv foretage målinger (bestem længden og bredden af ​​toiletskålen).

Tip! Mål afstanden mellem fastgørelserne er ikke værd, det er altid standard. Det skal huskes, at omslaget refererer til varer, der ikke kan udveksles, så du skal vide den nøjagtige størrelse. At købe billige produkter er heller ikke det værd, da det oftest er varer af ringe kvalitet.

 • Ved valg af produkter skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​fremstillingen af ​​fastgørelsesanordninger og garantiperioden for varerne. Glem ikke om toiletens udvendige design, det skal passe ind i rummet. Markedet tilbyder pladser med ekstra funktioner til selvrensende, opvarmning, luftaromatisering.
Vvs-installationer bør ikke kun være komfortable, men også perfekt passer ind i dit interiør

VVS-udstyr skal ikke kun være behagelige, men også perfekt tilpasning i interiøret

Køb et hængende toilet med et micro-lift-sæde kan være i en specialiseret sanitetsbutik eller internettet. På stedet kan du se varerne, læse deres beskrivelse og købe for kontant eller kontantløs afregning med levering til den rigtige adresse.

Loading...