Stekloboi i badeværelset: designfunktioner, fordele og pleje af dem

Steklooboi viste sig relativt nylig, men er allerede ved at blive meget populær

Steklooboi viste sig relativt nylig, men blev allerede meget populær

Badeværelset Er ikke bare et sted hvor vi tager vandprocedurer. Her begynder morgenen med vask, vi får ansvar for livlighed, og her med brusebadet eller et varmt bad forbereder vi os på søvn - vi vasker af alle de negative modtagne for dagen. Derfor er det vigtigt at udstyre badeværelset komfortabelt og gøre det så behageligt som muligt. Det moderne marked for efterbehandling materialer tilbyder en bred vifte af produkter, der giver komfort og komfort i ethvert rum. Fremragende eksempel - glas tapet!

 • Hvad er glasfiber tapet?
 • typer
 • Fordele og ulemper
 • Vælg badeværelse materiale
 • Selvklæbende teknologi
 • konklusion
Glasfiber tapet kan have en anden tekstur

Glasfiber tapet kan have en anden tekstur

Hvad er glasfiber tapet?

Dette materiale viste sig for nylig på markedet, men har allerede erhvervet myter. Derfor er det meget svært for mange at forstå, hvad denne færdiggørelsesmetode repræsenterer. Vi hjælper dig med at svare på de fleste spørgsmål.

Materialet til afslutning af badeværelset skal være fugtfast

Materialet til afslutning af badeværelset skal være fugtfast

Glasfiber beskytter dine vægge mod udseendet af revner

Glasfiber vil beskytte væggene mod udseendet af revner

 • glasfiber Er en type finishmateriale, der er baseret på tynde elastiske fibre, sammenflettet med hinanden og udgør et enkelt stof.

En stor fejl sammenligner dette materiale med glasuld, hvorfor de fleste mennesker nægter at købe det. Ud over samstemmigheden af ​​navnet har de faktisk intet til fælles, da forskellige typer fibre anvendes til fremstilling og for Baggrund De undergår særlig behandling, inden de bliver en del af lærredet. Derfor er dette materiale i modsætning til den berømte isolering ikke kun holdbar, men også sikker.

Den sorte farve i det hygiejniske rums finish er en meget dristig beslutning

Sort farve i udsmykningen af ​​det hygiejniske rum - en dristig beslutning

typer

I hjertet af alt glasfiber er den samme fiber, men afhængig af vævemetoden opnås forskellige typer klæder. Til dato er der kun to grupper af lærred:

 1. glat (ofte kaldet "spiderweb");
 2. lettelse.
Eksempler på teksturer af tapet lavet af glasfiber

Eksempler på teksturer af tapet lavet af glasfiber

Til noten! De har ikke kun anderledes udseende, men også formål. "Web" har forstærkende egenskaber og er designet til udjævning af overfladen. Bemærk at denne art nødvendigvis skal males.

Til gengæld anvendes reliefen til indretningens endelige dekoration. Den anden type kan variere i udseendet. Interlacing af fibre ved hjælp af en række forskellige teknikker giver dig mulighed for at få en bred vifte af openwork mønstre. På dem kan du, hvis det ønskes, anvende malingen. Det er bedst i dette tilfælde at tage akryl eller latex. Valget af skygge, samt beslutningen om et yderligere design af et dæk, afhænger af dine personlige præferencer.

Fordele og ulemper

Som nævnt ovenfor er glaspæle et nyt materiale på byggematerialemarkedet, men på grund af et stort antal fordele er de hurtigt ved at blive populære. Følgende kan skelnes fra dem:

 1. Styrke.
 2. Sikkerhed.
 3. Holdbarhed.
 4. Æstetik.
Design af et badeværelse i stil med en cheby-chic

Design af et badeværelse i stil med en cheby-chic

Fordele ved glasfiber tapet

Fordele ved glasfiber tapet

Ophængte møbler på badeværelset

Ophængte møbler på badeværelset

Alt dette kan opnås på grund af den høje kvalitet og særlige struktur af fibrene.

Vær opmærksom! En vigtig faktor er, at dette materiale er brandsikkert. Det kan modstå høje temperaturer, brænder ikke og udsender ikke en giftig toksisk røg. Det er også meget enkelt ved vedligeholdelse og drift - det er ikke bange for fugt, hvilket gør det muligt at behandle det med vand, selv om det er nødvendigt med brug af vaskemidler.

En række forskellige teksturer giver dig mulighed for at passe dem ind i enhver stil i interiøret. Om nødvendigt kan du med jævne mellemrum ændre farven. På et ark kan du lægge op til 20 lag maling.

På tapet af glasfiber kan påføres et stort antal lag af maling

På tapet af glasfiber kan påføres mange lag maling

 • Men de har glasvægge og minusser, hvis vigtigste er høj pris. Dette skyldes kompleksiteten af ​​fremstillingen. I dag er kun importerede prøver på markedet, hvilket øger prisen ikke kun for selve produktet, men også for lim.
 • En anden ulempe er installationens kompleksitet, og selv ikke alle specialister kan klare denne proces. Og professionelle ydelser er heller ikke billige.

Men på trods af alle ulemperne, bør du stadig ikke benægte dig selv at bruge en sådan finish, da den har mange flere fordele. Og dets særlige egenskaber giver dig mulighed for at spare penge på regelmæssige reparationer.

Vælg badeværelse materiale

Til dato er der et begrænset antal efterbehandling materialer, der kunne anvendes på badeværelset. Dette skyldes specifikationerne for dets anvendelse, men glasruden er relevant for sådanne materialer. Som allerede nævnt ovenfor er glas det råmateriale til fremstilling af kluden. Det smeltes på en særlig måde, trækker ind i tråden, hvorfra efter at have lavet lærredet. Dette gør det muligt for ham at opfylde alle kriterier og krav til det færdige materiale til badeværelset, nemlig:

 • fugt modstand;
Glasfiber har fremragende fugtighedsbestandighed

Glasfiber har fremragende fugtighedsbestandighed

 • enkelhed af pleje
 • naturlighed;
 • styrke.

Det er værd at bemærke, På grund af tilstedeværelsen af ​​porer reducerer dette materiale sandsynligheden manifestationer af svampe og skimmel fra fugt.

Selvklæbende teknologi

Som allerede nævnt ovenfor er det vanskeligt at etablere dette materiale selv for specialister. Men hvis du stadig er sikker på dine evner og vil gøre det selv, skal du købe tapet, lim og et sæt værktøjer:

 1. rulle med en blød dyse;
 2. gummi spatel;
 3. roulette;
 4. beholder til lim.
Interiør af et hygiejnisk rum i en maritim stil

Interiør af et hygiejnisk rum i en maritim stil

Sort og hvidt interiør i Art Deco-stil

Sort og hvidt interiør i Art Deco-stil

I tilfælde af at du planlægger at male, skal du have en børste og male på vandbasis.

Tip! Vær opmærksom på farvestoffet var fugtighedsbestandigt.

Ikke alle maling er egnet til badeværelse dekoration

Ikke alle maling er egnet til badeværelse dekoration

Vigtigt! Før du kommer i gang, forberede overfladen. Det skal være glat, glat og rent. Til dette kan den være for-plasteret og udslettet. Derefter overflade primetuyte og lad det tørre i 3 timer.

Fortsæt derefter til markeringen. For at gøre dette, skal du tegne diagonaler langs væggen, skæringspunktet bestemmer centret, som du skal navigere på.

For at fastgøre tapetet er det nødvendigt at påføre lim på væggen med en rulle, og derefter fastgøre et skåret stykke klud. For at slippe af med luften indvendigt vil det muliggøre justering, som du kan bruge en gummiblanding til. Under malingen af ​​lærredet skal primeres. Til dette anvendes den samme lim som til fastgørelse.

Korrekt sammenføjning af leddene

Korrekt sammenføjning af leddene

konklusion

Steklooboi er et nyt praktisk og attraktivt materiale, som er fremragende til de fleste værelser og især til badeværelset. Den er holdbar, sikker og kræver ikke kompleks vedligeholdelse. Fabrikanter garanterer service af materialet til 20 år.

Loading...