Compacte opslag: kies een functionele kast voor de stofzuiger en de strijkplank

De kast is een ideale plek om niet alleen kleding, maar ook huishoudelijke gebruiksvoorwerpen op te slaan

De kast is de ideale opbergplaats voor zowel kleding als huishoudelijk gereedschap

Dit zijn de huidige realiteiten: het maakt niet uit hoeveel vierkante meters appartement, Er is geen aparte ruimte voor huishoudelijk gereedschap. En zelfs als er nog een paar vrije vierkanten overblijven, zal er altijd een meer originele oplossing voor hun werking zijn, in plaats van opslag van huishoudelijke apparaten. Sinds de USSR zijn de huisvrouwen gewend geraakt aan het opbergen van het strijkijzer op de vensterbank, droogapparaat - achter de kast, waspoeders - achter het toilet, en strijkplanken - onder de bank.

Het meest absurde lot wordt hier waargenomen in de stofzuiger. Meestal gaat hij naar buiten als de plaats het toelaat, of migreert naar balkon, voortdurend aan zichzelf herinneren en de gemoedstoestand van de eigenaren bederven. Zelfs als de eigenaren kopen nieuwe garderobe, niet het feit dat er plaats is voor zo'n aggregaat. Dit is in feite niet de schuld van de meubelfabrikanten en niet van de fabrikanten van huishoudelijke apparaten, maar uitsluitend van de eigenaars. Immers, het kopen van goederen voor het huis, je moet precies weten alles over de plaats waar ze zullen worden opgeslagen. Maar niet alles is zo ingewikkeld als op het eerste gezicht lijkt. Als u dit probleem op een competente manier benadert, kunt u eenvoudig alle puzzels in één samenstellen en een specifieke beslissing nemen.

inhoud:

 

De plaats voor het oogsten van apparatuur kan een kleine tak zijn

De plaats voor het oogsten van apparatuur kan een kleine tak zijn

Cabinet - de beste oplossing

Als u nog steeds niet hebt besloten waar uw inventaris precies zal worden geplaatst voor huishoudelijk werk, is de beste optie voor het "parkeren" van alle materialen en gereedschappen speciaal uitgeruste kledingkast. Het heeft verschillende voordelen.

voordelen
Compactheid. De kast kan erg compact worden en als je bedenkt waar je hem neerzet, zal de uiteindelijke oplossing je de mogelijkheid geven om gratis ruimte te besparen
Gemak. Je hoeft niet rond te rennen op de drempel van het schoonmaken en de juiste armaturen op te zoeken, omdat ze allemaal op één plek worden opgeslagen
Veelzijdigheid. Je kunt in zo'n meubel niet alleen een strijkplank en een stofzuiger plaatsen, maar ook dweilen, schoppen, bijlen, huishoudelijke chemicaliën
Beschikbaarheid. Een goede kast kan tegen gunstige prijzen worden gekocht, als u weet hoe u deze op de juiste manier kiest. En deze aspecten zullen later in dit artikel in detail worden besproken
Hygiëne. Als alle dingen op hun plaats zijn, wordt het huis schoon en gezellig. Daarom is het niet verrassend dat als u een "thuis" voor elk huishoudenartikel hebt gevonden, u in staat zult zijn om de hygiënenormen na te leven
Security. Vooral deze regel is relevant in het geval er kinderen in huis zijn. Ze kunnen traumatische situaties creëren door per ongeluk een stofzuiger of een strijkplank te vinden

Dit zijn niet alle voordelen van speciale kasten, sterker nog, hun lijst is veel groter.

Ideeën voor gebruik

Hoe ziet alles er in de bioscoop mooi uit als het gezin zijn eigen was heeft. Als je nog steeds denkt dat dit geen object van noodzaak voor je is, maar een ontoelaatbare luxe, vergis je je, omdat tijdgenoten veel slimme manieren bedachten om hun inventaris op te slaan, terwijl ze je in staat stelden om vrije ruimte te besparen.

 1. Ingebouwde nissen voor het opbergen van meubels. Dit is de meest praktische manier, geschikt voor kleinschalig of eenvoudig appartementen met één kamer. Bouw gewoon een speciale nis in de muur en stop alles daar wat u geschikt acht. Deze optie - goedkoop en praktisch, bovendien zult u het reinigen van een onprettige routine naar een redelijk esthetisch proces draaien.
 2. Onderdeel van een grote kast, bestemd voor de opslag van huishoudelijk gerei. Als je een grote kast hebt en een of twee afdelingen daarin nog leeg zijn, is dit een serieuze reden om na te denken over hoe je daarin je techniek en andere structuren kunt bepalen. Het is belangrijk dat er voldoende ruimte op de afdeling is. En als je alleen maar gaat kopen garderobe, het is de moeite waard om te voorzien in de aanwezigheid van extra compartimenten erin, en het probleem zal vanzelf opgelost worden.
  Smalle verticale ruimte - optimaal voor het opbergen van de stofzuiger

  Smalle verticale ruimte - optimaal voor het opbergen van de stofzuiger

 3. Aparte kast voor het opbergen van huishoudelijk gerei. Dit kan een speciaal meubelkenmerk zijn of een zelfgemaakte eenvoudig commode. Inderdaad, waarom zou u een oud dressoir niet veranderen in een nieuw functioneel element, het versieren met verschillende decoraties. U kunt een gewoon speciaal kabinet voor bieden stofzuiger, ijzer en een strijkplank, of u kunt een universeel object uitvinden met veel planken en compartimenten.
  Een kastje voor kleine bedrijven lost voor altijd het probleem van de opslag van dingen in het huis op

  Een kastje voor kleine bedrijven lost voor altijd het probleem van de opslag van dingen in het huis op

Absoluut elke grote familie heeft behoefte aan eenvoudige dingen zoals een wasdroger, strijkplank, strijkijzer, stofzuiger, gerecht en wasmachine. En als sommige objecten niet kunnen worden verborgen voor de algemene beoordeling of als dit niet nodig is, moeten sommige ervan op zijn minst onesthetisch worden weergegeven. Daarom is er behoefte aan het creëren van ruimte voor hun opslag.

Wat kan er nog meer in zo'n kast worden bewaard?

Als u een originele opslagkast koopt of bouwt voor uw huishoudelijk gerei (zoals wij het noemen - een reinigingskast), kunt u daarin andere functionele huishoudelijke artikelen bewaren:

 1.  schoppen en harken (als je ze hebt);
 2.  trappen en ladders indien aanwezig;
 3.  elektrisch gereedschap;
 4.  tuingereedschap (hakmessen, schoppen, graafmachines);
 5.  huishoudelijke chemie;
 6.  wasdroger;
 7.  elektrotechniek voor thuis.

Heb je zo'n universele kast thuis, dan is elke schoonmaak een vakantie!

Soorten kasten

Zodat u niet elke keer na het reinigen het bord onder het bed hoeft te duwen en de stofzuiger moet zijn balkon, Het loont opnieuw de moeite om na te denken over het kopen van een speciaal kabinet. Gelukkig suggereert de moderne variëteit van dergelijke ontwerpen het maken van de juiste keuze uit een breed bereik.

Door constructie

Volgens dit criterium kunnen deze producten worden onderverdeeld in de volgende variëteiten:

 • ingebouwde producten kosten, bespaar ruimte, maar er is een nuance: ze zijn alleen geschikt voor degenen die ruimte hebben om zo'n te bouwen geweldige niche;
Scharnierende organisatoren helpen de functionaliteit van de pantry uit te breiden

Scharnierende organisatoren helpen de functionaliteit van de pantry uit te breiden

 • vrijstaande speciale kasten kwam niet zo lang geleden op de markt, toch worden aangeboden in een breed scala en bijdragen aan het besparen van vrije ruimte;
Detergentia, handdoeken, mondstukken voor technologie - dit alles kan compact worden opgeslagen

Detergentia, handdoeken, mondstukken voor technologie - dit alles kan compact worden opgeslagen

 • een kluisje voor huishoudelijke apparaten als onderdeel van een grote kast. Bij afwezigheid kun je jezelf regelen.
Metalen scharnierende legborden verdelen handig dingen in de kast

Metalen scharnierende legborden verdelen handig dingen in de kast

Feit! Een competente benadering van de ontwerpselectie stelt u in staat veel vrije ruimte te krijgen vanwege de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten en andere apparaten te verbergen.

Door materiaal

Afhankelijk van het materiaal worden deze producten op dezelfde manier geclassificeerd als gewone kasten. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, fineerhout, Spaanplaat, kunststof.

Tot op de hoogte! De meest populaire producten zijn hout voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook voor gebruiksgemak en duurzaamheid.

Daarom hebben we gekeken naar de kenmerken van kasten die zijn ontworpen om bepaalde huishoudelijke artikelen op te bergen. Een competente benadering van hun selectie en gebruik stelt u in staat om een ​​rationeel georganiseerde ruimte te krijgen en veel vrije ruimte te genieten.

Loading...