Vi udstyre et ideelt grillområde i landet: projektmuligheder og bedste implementeringer

Hvilested med komfortable sofaer og grill

Hvilested med komfortable sofaer og grill

Grunden i sindet af mennesker er længe gået fra kategorien af ​​steder til dyrkning af grøntsager og frugter i et familie rekreationscenter. Efter sådan underholdning er det tid til aftensmad, og der er ikke noget bedre end kød tilberedt på ilden. Men at opbygge ild i sommerhuset er ikke den bedste idé ud fra brandsikkerhed, derfor er det nødvendigt at udstyre en særlig sektion - grillplads. Lad os være enige om, at dette navn opsummerer flere mulige madlavningsmuligheder på én gang ikke kun på det åbne, men også i en lukket ild, og overvej dem mere detaljeret for at vælge den mest optimale mulighed for en sommerbolig.

Indhold:

  • Grundlæggende om design
  • Åbn Type
  • Lukket version
  • Universal mulighed
  • gårdhave
  • dekoration
  • konklusion
Mad, kogt på grillen, har en fremragende smag

Mad, kogt på grillen, har en fremragende smag

Grundlæggende om design

Før vi fortsætter med at overveje mulige projekter, lad os bemærke et par regler, som bør lyttes til, når de implementeres uafhængigt.

  • Den første regel er den optimale afstand til boligstrukturen. I tilfælde af, at der ikke er separat forsyning af vand og strømforsyninger til den planlagte anlæg, er det ubrugeligt at sætte det til side for den maksimale afstand. Desuden forudsat at produkterne vil blive opbevaret i bygningen, for eksempel i en lille køleskabet, de bliver nødt til at komme tilbage fra tid til anden.
Veranda af den åbne type i klassisk stil

Veranda af den åbne type i klassisk stil

Grillplads tilstødende huset

Grillplads tilstødende huset

  • Regel to niveau forhøjede platform. Dens brug er klart nødvendig, fordi ugunstige vejrforhold vil føre til det faktum, at det simpelthen ikke er muligt at bruge det tildelte område til det tilsigtede formål.
  • Den tredje regel er, at madlavningsstedet skal adskilles fra det sted, hvor folk spiser. Du kan gøre det fysisk eller betinget. I det første tilfælde anvendes alle slags vægge til dette, herunder gitter eller levende plantager, mens den anden betyder aktiv anvendelse af zoneringsteknikker med opdeling af tabeller, tagene og en enkel organisering af passerer.

Åbn Type

Den nemmeste ting i organisationen vil være denne metode. Det kræver ikke bestemte midler og mange byggematerialer, og vigtigst af alt - lønomkostninger. For ham er ideel til køb Grill eller grill. Fantasy kan ikke begrænses til installation liggestole eller bænke med borde. De vil blive erstattet med succes swing, Beliggende i nærheden af ​​ildstedet, som kan bygges på et åbent grundlag.

Polstret møbler vil gøre samlinger i frisk luft mere behagelige

Polstret møbler vil gøre samlinger i frisk luft mere behagelige

En smart kombination af naturlige greens og grå beton

En smart kombination af naturlige greens og grå beton

Det vigtigste er, at det ikke kræver noget tag eller vægge, der begrænser handlefriheden og gennemgangen af ​​den omgivende natur. Men når man vælger møbler, er det værd at give fortrinsret til de muligheder, der nemt overføres fra sted til sted i tilfælde af dårligt vejr eller simpelthen ikke vil ødelægge for overskydende fugt eller sol. Et eksempel er smedede lænestole og borde, dækket med facade lak.

Lukket type

Denne mulighed bruges oftest, fordi den ikke kun har et stort antal ændringer, men har også et optimalt sæt af bekvemme egenskaber, som alt vejr og attraktivt udseende. Det kan være organisk skrevet i hjem design, ved hjælp af samme teknikker og lignende byggematerialer.

Puljen giver dig mulighed for at køle ned i løbet af den varme dag

Puljen giver dig mulighed for at køle ned i løbet af den varme dag

Design af en hyggelig terrasse med elementer i Provence stil

Design af en hyggelig terrasse med elementer i Provence stil

Hovedbygning til udendørs madlavning

Hovedbygning til udendørs madlavning

Afsluttede varianter er arbours og pavilloner, som kan kombineres med fuldovne, hvor man kan lave et stort antal forskellige retter, det vil sige ikke kun grillen eller grillen. Måske er det takket være rørene, der vises oven over taget.

Til noten! I dette er der et andet plus - fraværet af røg og duften af ​​brænding, der er i stand til at forkæle sommerstemningen.

tilgængelighed tag giver dig mulighed for at hvile uanset vejrens vagaries, og hvis lidt regn falder, vil gæsterne stadig være tilfredse med smagen af ​​shish kebab og andre godbidder. Som en bonus - friheden i at vælge møbler, da det ikke vil være udsat for aktivt sollys og nedbør.

Universal mulighed

Dette design kaldes universelt, fordi det kombinerer fordelene ved åbne og lukkede design projekter. Denne effekt opnås på grund af foldning af modulære dele. Deres slående eksempel er tilbagetrækkelige og strakte tage, som suppleres med foldemøbler. Mobilrammer fremstillet af træ eller metal samt deres kombinationer med tekstiler kan også bruges.

Markiser hjælper med at beskytte dig mod brændende sol eller uventet nedbør

Markiser vil beskytte dig mod den brændende sol eller uventet nedbør

Til noten! Det er vigtigt, at et sådant rum kan tilpasses i overensstemmelse med sæsonen og sæsonens vagarier af vejret.

Denne tilgang vil ikke tillade installation af en stationær komfur opvarmet med træ, men du kan drage fuld fordel af fordelene ved store grill med hjul og lige indbygget ovn til bagning.

Rammen på taget kan til enhver tid dækkes med presenninger eller andet vandtæt materiale

Rammen på taget kan til enhver tid dækkes med presenninger eller andet vandtæt materiale

Komfortabelt opholdsstue i middelhavsstil

Komfortabelt opholdsstue i middelhavsstil

gårdhave

Denne version af designet kom fra Vesten, hvor sådanne strukturer ofte bruges direkte fra huse i forstæderne, men i en temmelig tæt bygning, hvor naboen bogstaveligt kan se ud over hegnet, hvor græsplænen som sædvanlig er grønnere. For at undgå dette skal du organisere gårdhave - et plot af en gårdsplads med vægge, men uden tag, hvor du kan sætte pladser, borde og selvfølgelig grill.

Tip! Dimensioner på terrassen er små, så i bunden uden problemer kan du organisere et websted fra belægningsplader eller et fuldt fundament, der støder op til hovedstrukturen.

dekoration

På grund af udvælgelsen af ​​en ovn eller en ild, glemmer mange indretningen, hvilket er vigtigt, fordi ikke kun fødeindtag vil spille en ledende rolle i den tildelte zone. Det skal være behageligt nok til en behagelig samtale og afslapning efter en lang sommerdag. Derfor er det nødvendigt at tage sig af ekstra bekvemmeligheder - plaider og puder.

Åben ild varme ikke kun i køligt vejr, men tjener også som et element af indretning

Åben ild varme ikke kun i køligt vejr, men tjener også som et element af indretning

Lys i nicher ser meget imponerende ud

Lys i nicher ser meget imponerende ud

Tip! Det er ønskeligt, at møbeloverfladen er glat og uden bunke, for ikke at ophobes udendørs snavs og fugt. 

En anden vigtig vægt - udendørs belysning, som er særlig vigtigt om aftenen. Samtidig kan den være fastgjort til det generelle belysningssystem på stedet eller gjort individuel, så det om nødvendigt varierer afhængigt af situationen og antallet af tilstedeværende personer. Det er vigtigt at være opmærksom på kvaliteten af belysningsenheder. De skal overholde standarden for udendørsbelysning med hensyn til modstand mod fugt og støv. Ellers behøver du ikke at regne med langsigtet drift.

konklusion

Som du kan se, er der mange måder at organisere et sted for civiliseret fødeindtagelse i fri luft, og hver af dem har sine egne nuancer. Men uanset din beslutning, tro på succes og lad dit websted blive et godt sted for personlig afslapning og åndelige sammenkomster med kære!

Loading...